La Bientirada de Vergara

MADRID, SPAIN

After the success of the Bientirada de Quevedo, a year later we were given the opportunity to design the second Bientirada of the family. The location was a big challenge as half of its space is located in the basement. The key to the project was the design of two underground patios lined up with mirrors and located right under the facade windows. By doing this, we accomplished our main goal, filling the basement with light. We chose a Mediterranean aesthetic for the space, including two small pools wich fill the room with a smooth sould once the fountains are on.

LOCATION:
MADRID, SPAIN

YEAR:
SEPTEMBER, 2020

CLIENT:
LALALA GROUP

ENGINEERING:
REHABITAR


PHOTOGRAPHY:
María González Fernandez

PROJECT:
INTERIOR DESIGN, BRANDING ...

tags:
ARQUITECTURE, MADRID, HOSTELRY, LALALA